Loftisolering for bedre indeklima

Vil du spare penge på varmen, er det første – og billigste – du kan gøre at isolere loftet i dit hus ordentligt.

Loftisolering

Erfarne i isolering af loft

Efterisolering af loft med Papiruld er et fantastisk alternativ til isolering med mere klassiske materialer. Når man benytter sig af Papiruld til loftisolering, nyder man godt af Papirulds gode egenskaber som f.eks. den gode isolerende effekt, at det er fugttransporterende og at man kan foretage en loftisolering uden brug af dampspærre.

Det gør Papiruld særligt eftertragtet til loftisolering og kan både bruges ved efterisolering af eksisterende huse og isolering af nybyggeri.
Derudover er dette isoleringsmateriale også i høj kvalitet samtidig med at det er CO2 besparende, og altså den mere miljøvenlige valgmulighed. Du tager derfor ikke blot det rigtige valg for varmeregningen, men også for miljøet ved at vælge papiruld til isolering af loft hos dig.

Nordsjællands foretrukne til loftisolering

Papiruld Nordsjælland udfører loftisolering i hele Nordsjælland, herunder Hillerød, til Ølstykke og Lyngby. Du kan derfor altid tage kontakt til os, hvis du ønsker papirisolering i dette område. Vi kan også hjælpe med at isolere kælder, hulmur og etageadskillelse.

Vi er ofte kun én dag om at udføre en loftisolering. Det skyldes, at Papiruld er et granulat, som let blæses ud på alle lofter – der er ingen besværlig tilskæring som ved isoleringsmåtter – og dét forkorter arbejdsprocessen med Papiruld gevaldigt. Derfor er du aldrig særligt langt fra at kunne få isoleret eller efterisoleret dit loft med Papiruld.

  • Hos os er kunden i centrum
  • Vi kvalitetstjekker altid vores arbejde
  • Flere end 200 anmeldelser hos Anmeld Håndværker

Vil du have et tilbud på isolering?

Skriv til os, og vi tager fat i dig hurtigst muligt.

Fremgangsmåden med Papiruld

Papiruld blæses let udover det ønskede loftareal. I og med at Papiruld er et granulat, fordeles det nemt i ud på loftet, og i bygningskonstruktionens hulrum og sprækker mellem spær. Dette er også relevant, når man skal isolere omkring ventilationsrør og lignende – Papiruld fordeler sig fint omkring disse, så du får en tæt isolering uden kuldebroer.

Ønsker du et tilbud på loftisolering på Sjælland, så kontakt os på 48 14 01 04 eller på pfa@papiruldnsj.dk. Du kan også bestille et gratis isoleringstjek her, så en dygtig isolatør kommer forbi og besigtiger opgaven inden vi giver dig et tilbud på opgaven.

Jævn fordeling af isoleringsgranulat på loft