Hulmursisolering giver varmebesparelser

Har du et gammelt, ældre eller nyt hus, der trænger til hulmursisolering?

Hulmursisolering

Professionel isolering af hulmur

Er der områder i din bolig, hvor du kan mærke træk og kold luft, så skyldes det højst sandsynligt kuldebroer i din hulmur, som er områder af væggen, der ikke er isoleret ordentligt. Med en efterfyldning af hulmursisolering vil du opleve stor effekt.

Hos Papiruld Nordsjælland bruger vi Papiruld til isolering af hulmur, da vi mener, det er bedst sammenlignet med andre isoleringsmaterialer.

Du kan få foretaget hulmursisolering:

  • Hvis du skal til at bygge nyt hus, og der skal isoleres
  • Hvis der ingen isolering er i hulmuren i forvejen
  • Hvis du vil optimere din eksisterende hulmursisolering og få fyldt alle huller ud, som skaber kuldebroerne.

Papiruld gør underværker i de fleste ældre huse, hvor isoleringen er mangelfuld eller er sunket sammen.

Sådan foregår hulmursisolering

Når du har bestilt en hulmursisolering igennem Papiruld Nordsjælland, kan du se frem til en hurtig og effektiv proces. Papiruld er let at arbejde med, så isoleringen er udført på ½-1 dag.

Hulmursisolering foregår ved indblæsning. Det betyder, at der bores små huller i din mur udvendigt. Vi tilslutter en slange til hullerne ét af gangen og indblæser Papiruld.

Når Papiruld blæses ind i en hulmur, hvor der allerede ligger isolering, presses den eksisterende isolering op ad bagmuren. Dermed fyldes alle områder i hulmuren, som mangler isolering. På den måde lukkes eventuelle kuldebroer, og du får et dejligt varmt hjem med en lavere varmeregning. På den måde er du også med til at tage det miljørigtige valg og spare på din CO2 udledning.

Vi har stor erfaring i hulmursisolering og rådgiver dig gerne, så du kan træffe din beslutning på et godt grundlag. Hvad enten du skal have isoleret fra bunden, eller du skal have efterisoleret dit hus, så glæder vi os til at være din samarbejdspartner!

Husk at når du får hulmursisoleret, kan du få håndværkerfradrag, som kan trækkes fra i Skat, og at hulmursisolering kan være med til at øge dit energimærke på huset.

  • Hos os er kunden i centrum
  • Vi kvalitetstjekker altid vores arbejde
  • Flere end 200 anmeldelser hos Anmeld Håndværker

Vil du have et tilbud på isolering?

Skriv til os, og vi tager fat i dig hurtigst muligt.

Få gratis isoleringstjek

Hvis du ønsker en pris på hulmursisolering eller anden isolering i Nordsjælland så kan vi hjælpe. Vi tilbyder også isolering af loft, kælderisolering, isolering af etageadskillelse og andet. Vi udfører hulmursisolering i hele Nordsjælland, helt fra Ølstykke til Lyngby og Hillerød. Kontakt os på e-mail pfa@papiruldnsj.dk eller ring til os på 48 14 01 04. Du kan også bestille et gratis isoleringstjek her på siden. Så kommer vi ud og besigtiger opgaven, inden vi giver dig et tilbud.

Hulmur isolering