Isolering af krybekælder

Der slipper helt op til en tredjedel varme ud af huset, hvis krybekælderen ikke er tæt og velisoleret. Ved grundig kælderisolering kan du spare på varmeregningen.

Isolering af krybekælder

Kompetent isolering af kælder

Krybekældre findes ofte i huse, som er bygget før 1960’erne. De fleste krybekældre er ikke særligt godt isolerede. Der slipper derfor meget varme ud gennem en krybekælder – helt op til en tredjedel, hvis krybekælderen ikke er tæt og velisoleret.

Det kan være problematisk og blive dyrt i varmeregning – efterisolering af din kælder kan være løsningen på problemet. Du kan let få styr på dette problem, hvis du vælger en hurtig og effektiv isolering af krybekælder med Papiruld som isoleringsmateriale.

Hos Papiruld Nordsjælland har vi hovedsæde i Hillerød og hjælper med isolering af krybekælder med granulat i hele Nordsjælland. Har du brug for hulmursisolering, isolering af loftet, etageadskillelsesisolering eller andet kan vores isolatører også være behjælpelige.

Hurtigt overstået isolering af krybekælder

Når vi foretager isolering af gulv mod krybekælder, kan du se frem til en proces, der er overstået på en enkelt dag. Vi benytter os af en blanding af Papiruld og lim, som let sprayes på med en slange. Denne blanding sprayes på loftet nede i krybekælderen, så du får en varm tyk dyne lige under dit gulv. Denne dyne sikrer, at du fremover har varme gulve at gå på.

Når vi sprayer Papiruld på undersiden af din krybekælder, pakker isoleringsmaterialet sig tæt sammen og smyger sig tæt ind til spær og udfylder små hulrum, som skaber utætheder. Papiruld er nemlig et isoleringsgranulat, som gør det nemt at påføre med et ekstremt effektivt resultat. Det er let at udføre – selv på større områder.

En krybekælder er en lav kælder, som typisk er mellem 60 cm og 1 meter høje. Krybekældre ses oftest i huse opført før 1960. For at vi kan udføre isolering af loft i krybekælder, skal den være minimum 60 cm høj.

  • Hos os er kunden i centrum
  • Vi kvalitetstjekker altid vores arbejde
  • Flere end 200 anmeldelser hos Anmeld Håndværker

Vil du have et tilbud på isolering?

Skriv til os, og vi tager fat i dig hurtigst muligt.

Kontakt os for isoleringstjek

Hvis du har brug for uddybende information eller et godt tilbud om isolering mod krybekælder, så kan du roligt kontakte os. Du kan fange os på 48 14 01 04 eller pfa@papiruldnsj.dk. Du kan også bestille et gratis isoleringstjek på siden her. Så kommer vi forbi og besigtiger din kælder, så du kan få et gennemarbejdet tilbud på isolering af kælderen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Isolering af krybekælder