Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

18 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering af krybekælder

Der slipper helt op til en tredjedel varme ud af huset, hvis krybekælderen ikke er tæt og velisoleret.

Krybekældre findes ofte i huse, som er bygget før 1960'erne. De fleste krybekældre er ikke særligt godt isolerede. Der slipper derfor meget varme ud gennem en krybekælder - helt op til en tredjedel, hvis krybekælderen ikke er tæt og velisoleret.

Det kan være problematisk og blive dyrt i varmeregning – efterisolering af din kælder kan være løsningen på problemet. Du kan let få styr på dette problem, hvis du vælger en hurtig og effektiv isolering af krybekælder med Papiruld som isoleringsmateriale.

Hos Papiruld Nordsjælland tilbyder vi isolering af krybekælder i Allerød, Gribskov, Halsnæs, Helsinge, Hillerød, Hørsholm eller omegnen heromkring. Vi har hovedsæde i Hillerød og hjælper med isolering af krybekælder med granulat i hele Nordsjælland.

Hurtigt overstået isolering af krybekælder

Når vi foretager isolering af gulv mod krybekælder, kan du se frem til en proces, der er overstået på en enkelt dag. Vi benytter os af en blanding af Papiruld og lim, som let sprayes på med en slange. Denne blanding sprayes på loftet nede i krybekælderen, så du får en varm tyk dyne lige under dit gulv. Denne dyne sikrer, at du fremover har varme stuegulve at gå på. 

Når vi sprayer Papiruld på undersiden af din krybekælder, pakker isoleringsmaterialet sig tæt sammen og smyger sig tæt ind til spær og udfylder små hulrum, som skaber utætheder. Papiruld er nemlig et isoleringsgranulat, som gør det nemt at påføre med et ekstremt effektivt resultat. Det er let at udføre - selv på større områder. 

Regler for isolering i krybekælder

En krybekælder er en lav kælder, som typisk er mellem 60 cm og 1 meter høje. Krybekældre ses oftest i huse opført før 1960. For at vi kan udføre isolering af loft i krybekælder, skal den være minimum 60 cm høj. 

Kontakt os for information

Hvis du har brug for uddybende information eller et godt tilbud om isolering mod krybekælder, så kan du roligt kontakte os. Du kan fange os på 48 14 11 88 eller info@papiruld-nordsjaelland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Det siger vores kunder om os.
 

Se evt. denne film af hvordan vi isolerer en krybekælder: