Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

11 + 7 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Loftisolering

Vil du spare penge på varmen, er det første - og billigste - du kan gøre at isolere loftet i dit hus ordenligt.

Efterisolering af loft med Papiruld er et fantastisk alternativ til isolering med mere klassiske materialer. Når man benytter sig af Papiruld til loftisolering, nyder man godt af Papirulds gode egenskaber som fx den gode isolerende effekt, at det er fugttransporterende og at man kan foretage en loftisolering uden brug af dampspærre.

Det gør Papiruld særligt eftertragtet til loftisolering og kan både bruges ved efterisolering af eksisterende huse og isolering af nybyggeri.

Nordsjællands foretrukne til loftisolering

Papiruld Nordsjælland udfører loftisolering i hele Nordsjælland, herunder Hillerød, Gribskov, Halsnæs, Allerød, Helsinge og Hørsholm. Du kan derfor altid tage kontakt til os, hvis du ønsker papirisolering i dette område.

Vi er ofte kun én dag om at udføre en loftisolering. Det skyldes, at Papiruld er et granulat, som let blæses ud på alle lofter - der er ingen besværlig tilskæring som ved isoleringsmåtter - og dét forkorter arbejdsprocessen med Papiruld gevaldigt. Derfor er du aldrig særligt langt fra at kunne få isoleret eller efterisoleret dit loft med Papiruld.

Fremgangsmåden med Papiruld

Papiruld blæses let udover det ønskede loftareal. I og med at Papiruld er et granulat, fordeles det nemt i ud på loftet, og i bygningskonstruktionens hulrum og sprækker mellem spær. Dette er også relevant, når man skal isolere omkring ventilationsrør og lignende – Papiruld fordeler sig fint omkring disse, så du får en tæt isolering uden kuldebroer. 

Ønsker du et tilbud på loftisolering på Sjælland, så kontakt os på 48 14 11 88 eller på info@papiruld-nordsjaelland.dk. 

Hvad koster loftisolering

Beregn pris på loftisolering her. Du får:

  • Estimeret pris på loftisolering
  • Estimat på dit energitilskud på loftisolering
  • Estimat af håndværkerfradrag ved loftisolering.
  • Estimeret energibesparelse ved loftisolering.

I resultatet er der ikke taget højde for ekstra arbejder i form af fx hævning af gangbro på loft og opsætning af vindpap på loft.

Beregn pris på loftisolering

Det siger vores kunder om os.