Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

2 + 3 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Hulmursisolering

Har du et gammelt, ældre eller nyt hus, der trænger til hulmursisolering? 

Er der områder i din bolig, hvor du kan mærke træk og kold luft, så skyldes det højst sandsynligt kuldebroer i din hulmur, som er områder af væggen, der ikke er isoleret ordentligt. Med en efterfyldning af hulmursisolering vil du opleve stor effekt.

Hos Papiruld Nordsjælland bruger vi Papiruld til hulmursisolering, fordi vi mener, det er bedst sammenlignet med andre isoleringsmaterialer, hvilket du kan læse mere om ved at klikke på menupunkterne i toppen.

Du kan få foretaget hulmursisolering:

  • Hvis du skal til at bygge nyt hus, og der skal isoleres,
  • Hvis der ingen isolering er i hulmuren i forvejen.
  • Hvis du vil optimere din eksisterende hulmursisolering og få fyldt alle huller ud, som skaber kuldebroerne.

Papiruld gør underværker i de fleste ældre huse, hvor isoleringen er mangelfuld eller er sunket sammen.

Hvad koster hulmursisolering

Få at vide om det kan betale sig. Beregn pris på hulmursisolering her. Du får:

  • Estimeret pris på hulmursisolering
  • Estimat af håndværkerfradrag ved hulmursisolering.
  • Estimeret energibesparelse ved hulmursisolering.
  • Tilbagebetalingstid.

Beregn pris på hulmursisolering

Hvordan foregår hulmursisolering

Når du har bestilt en hulmursisolering igennem Papiruld Nordsjælland, kan du se frem til en hurtig og effektiv proces. Papiruld er let at arbejde med, så isoleringen er udført på ½-1 dag.

Hulmursisolering foregår ved indblæsning. Det betyder, at der bores små huller i din mur udvendigt. Vi tilslutter en slange til hullerne ét af gangen og indblæser Papiruld .  

Når Papiruld blæses ind i en hulmur, hvor der allerede ligger isolering, presses den eksisterende isolering op ad bagmuren. Dermed fyldes alle områder i hulmuren, som mangler isolering. På den måde lukkes eventuelle kuldebroer, og du får et dejligt varmt hjem med en lavere varmeregning.

Papiruld Nordsjælland

Hvis du ønsker en pris på hulmursisolering eller anden isolering i Nordsjælland, så udfører vi hulmursisolering på Sjælland - bl.a. Hillerød, Gribskov, Halsnæs, Allerød, Helsinge, Hørsholm og omegn. Send os en mail på info@papiruld-nordsjaelland.dk eller ring til os på 48 14 11 88.

Vi har stor erfaring i hulmursisolering og rådgiver dig gerne, så du kan træffe din beslutning på et godt grundlag. Hvad enten du skal have isoleret fra bunden, eller du skal have efterisoleret dit hus, så glæder vi os til at være din samarbejdspartner!

Husk at når du får hulmursisoleret, kan du få håndværker fradrag, som kan trækkes fra i Skat, og at hulmursisolering kan være med til at øge dit energimærke på huset.

Læs vores kunders anbefaling af hulmursisolering.